torsdag den 19. juni 2014

Afslutning af forløb i 1. klasse med hjælp fra de "32"


Vi havde brugt to dobbeltlektioner til at arbejde på appen Sketch Book Express i løbet af to uger.
Alle de figurer eleverne havde lavet i de to klasser, havde vi lagt ud i fotorullen på hver miniIPad, så der var nok figurer at vælge imellem.


Herunder ses en del af de figurer eleverne fik lavet. Der er sort baggrund for at det bliver nemmere at "klippe" dem ud i appen Puppet Pals

Den sidste tirsdag afsluttede vi på følgende måde:
Som opstart holdt vi et fælles oplæg, hvor Tine gennemgik appen Puppet Pals på Storskærm. Vi brugte elevernes egne figurer til at vise, hvordan appen fungerede. Et meget nemt program at gå til og eleverne fangede lynhurtigt ideen.
Det var første gang at de stiftede bekendtskab med appen og derfor var målet for os at eleverne skulle lære appen at kende og eksperimentere. Nogle få rammer blev sat op, som de skulle følge.
De skulle bruge egne figurer, som de klippede ud.
De måtte max bruge tre kulisser til stykket.
Puppet Pals er meget oplagt til makkerarbejde.Min egen klasse har også været inde og lege/eksperimentere med appen og den er helt klart motiverende for dem. Jeg går med planer om at få Puppet Pals inddraget i noget af det litteratur-arbejde jeg skal i gang med næste år. F.eks. kan eleverne dele en roman op i afsnit, hvor makkerparrene skal lave afsnit med Puppet Pals. De små film bliver så klippet sammen bagefter.

Til kristendom er den også oplagt. Vi er på årgangen gået i tænkeboks med hvordan vi kan skaffe bibelfigurer og baggrunde, der passer til biblens fortællinger. Ingen kommentarer:

Send en kommentar