lørdag den 25. april 2015

ZOO-aften i 2.A

Min 2. klasse har arbejdet med emnet vilde dyr igennem 3 uger. Fredag aften havde vi så den store finale, hvor vi havde inviteret hele familien i zoologisk have.
Hvert år laver jeg altid et stort arrangement hvor både forældre, søskende og bedsteforældre inviteres med. Hver gang laver klassen et indslag og bagefter er der kæmpe fælles buffet i personalerummet. Denne gang var vi over 110 personer. Eleverne var topspændte og aftenen var helt fantastisk.

Vi havde indrettet Torvet og et klasselokale til zoologisk have. Der stod 12 borde dækket med stof. Hvert bord var indrettet til et bestemt dyr og der lå tavler, der beskrev dyret med tekst og billeder. Alle borde havde to dyrepassere, der kunne fortælle gæsterne en masse om deres dyr. Der var også lavet en quizz til gæsterne.

To dyrepassere fortæller om geparden
Publikum går rundt og kigger

Her kan man høre om ozelotten. Dyrepasserne er klar

Kæmpeblæksprutter med 8 arme

Rundt omkring stod farverige fugle


I et andet klasselokale havde vi lavet biograf, hvor elevernes Animoto-produktioner var blevet samlet til en lang film.

Publikum ser film. Klassen havde lavet popcornposer til at få med ind


I klasselokalet var der lavet udstilling med elevener produkter fra billedkunst og jeg havde på tavlen skrevet om hvordan vi havde arbejdet med vores projekt. Der var også lagt eksempler frem på trappen, med ting, eleverne havde lavet undervejs.
Der kigges på kunst i klassen

Her kunne forældre læse om hvordan vi havde arbejdet undervejs

Jeg havde lagt eksemper på elevarbejder fra fra forløbet frem
Ingen kommentarer:

Send en kommentar